THE FACE BEHIND

THE FACE BEHIND

#moeder #gezellig #zorgzaam #perfectionistisch
#lief #standvastig #professioneel #gepassioneerd

LIKES

Een naar wasverzachter ruikend schoon bed
Kusjes van mijn dochter
Wandelen met de hond in het herfstzonnetje
Wijntjes doen
Pyamadag
Pasta vongole
Blije bruidsparen

DISLIKES

Hagel en onweer
Champignons
Chagrijnige mensen
Pepsi
Rommel
Spinnen
Openbaar vervoer

Mijn naam is Samantha de Wolf

en ik woon samen met mijn partner en dochter in Bleiswijk. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als o.a. Office-manager en Financieel medewerkster wilde ik mijn horizon verbreden en meer doen met mijn ervaring en liefde voor het regelen, plannen, organiseren en budgetteren. Met deze basis besloot ik mijn hart te volgen met als doel  iets voor mijzelf beginnen. Ik ben een studie Eventmanagement gaan volgen maar had hierna het idee dat ik meer wilde. Met een liefde voor bruiloften en de reeds opgedane ervaring hierin had ik het ineens bedacht: Dit zou mooi bij elkaar aansluiten! Na online zoeken kwam ik de opleiding van The Weddingplanners Institute tegen en wist gelijk .. dit is mijn pad! Het geeft een fantastisch gevoel als ik zie dat een bruidspaar of bedrijf blij is vanwege mijn hulp bij de organisatie van hun huwelijk of evenement en dat ik rust & nuchterheid breng in de voorbereidingstijd en op de dag zelf. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat iedereen optimaal kan genieten van een mooie huwelijksdag of een evenement dat perfect verloopt.

Let me help you 2 cre8 the perfect day! 

Veel Liefs,

Samantha