STDWF TROUWBEURS

Save the Date!

Op zondag 14 oktober 2018 vindt de derde Save the Date wedding fair plaats. Als locatie is dit jaar gekozen voor Brasserie Waalhaven in Rotterdam.  Brasserie Waalhaven is uniek gelegen aan de startbaan van Rotterdam Airport. Mede dankzij het rooftop terrace heeft u een spectaculair zicht op de vertrekkende en landende vliegtuigen. Wilt u deze locatie zonder afspraak bekijken? Dat kan op 14 oktober tussen 12:00-17:00 uur. U vindt er die dag tevens diverse enthousiaste ondernemers die u willen helpen uw trouwdag onvergetelijk te maken.

Entree

Toegang tot de Save the Date wedding fair is gratis voor bruidsparen en andere geïnteresseerden. De wedding fair is geopend van 12:00-17:00 uur. Parkeren kan (gratis) op het parkeerterrein voor de Brasserie.

Standhouders

Op de Save the Date wedding fair kunt u diverse ondernemers vinden, die producten en diensten aanbieden die gerelateerd zijn aan (de organisatie van) een bruiloft. Zo krijgt u in één middag een goede indruk van alles wat u nodig heeft voor uw bruiloft, inclusief inzage in de kosten. Veel standhouders hanteren tevens aanbiedingen tijdens de wedding fair, wat u een leuk voordeel kan opleveren. Heeft u een bedrijf gezien waarmee u verder wilt praten? Maak op 14 oktober direct een vervolgafspraak!

Goodiebag

De eerste 50 bezoekers ontvangen een gratis goodiebag, vol met beursaanbiedingen, magazines en anderen leuke tips en hebbedingetjes voor uw bruiloft.

Loterij

Onder de bezoekers die hun gegevens achterlaten, wordt een aantal leuke prijzen verloot. Dus vul dus zeker even de bezoekerskaart in! U kunt deze vinden bij de uitgifte van de goodiebags, bij de entree van de zaal op de eerste verdieping. De prijzen die we gaan verloten, houden we nog even geheim!

I.S.M